Selamat Datang Ke

isterisempurna.com

'si zila bukan tak lawa, kerja pun bagus tapi kenapa asben dia dalam diam ada fair dengan pompuan lain...???'
Kak Joyah
Ahli Mesyuarat Tingkap

Siapa cakap

Bila anda dah beranak ramai. Sana dah jatuh sini dah kendur. Anda dah tak boleh dapatkan semula badan yang solid. Payudara yang anjal. Punggung yang montok. Jangan percaya itu semua

Siapa cakap

Bila usia anda makin meningkat. Sana sini dah mula mengeleber, dah mula layut. Anda fikir anda tak boleh nak dapatkan semula badan seperti JLo. Anda silap besar. Anda boleh sebenarnya!

Review Jujur Puan Nadia

Dulu bentuk badan dia kurang menarik. Aset pun kecil aja. Tapi sekarang…..

Kita berkenalan dulu

dengan satu-satunya suplimen yang bakal membuatkan cik asben anda tidak mampu berenggang dengan anda walau semint

Apa pula kata Puan Hasreza

Dia dah amalkan Pink Lady lebih dari 5 bulan. Dia bermula bila membaca banyak testimoni dari media sosial. Ramai wanita heboh pasal ini…..

Bella Astillah

Siapa tak kenal dengan Bella, selebriti jelita dengan 2 cahayamata dan kini dia juga mengamalkan Pink Lady setiap hari. Anda pula bagaimana?

Apa yang akan terjadi

bila anda mula mengamalkan Pin Lady setiap hari

Bulan Pertama

Pink Lady akan bertindak membersihkan badan anda dari pelbagai toksin dan minyak. Ini bagi memastikan badan anda di dalam keadaan terbaik sebelum beralih ke fasa penstabilan hormon

Bulan Kedua

Proses menstabilkan hormon akan berlaku. Sehingga level hormon estrogen dan collagen anda akan berada dalam keadaan terbaik

Bulan Ketiga

Proses membaiki struktur badan anda akan berlaku ketika ini. Anda akan melihat perubahan bentuk badan mula berlaku. Payudara dan punggung akan mula menganjal

Proses Detox 50%
Penstabilan Hormon 75%
Membaiki struktur badan 100%

Transformasi ini akan berjalan selama 6 bulan tau!

dan anda akan memiliki bentuk badan ideal yang diidam-idamkan, yang pasti akan membuatkan cik asben anda tidak mahu berenggang lagi walau sesaat!

Semakin ramai

wanita Malaysia dan juga selebriti bertukar kepada Pink Lady. Mereka dah tahu yang Pink Lady bukan sahaja untuk kecantikan dan kecergasan tetapi juga untuk memiliki bentuk badan idaman yang lebih montok dan sexy!

Bukan mudah

nak pujuk pengguna-pengguna Pink Lady untuk berikan testimoni, biasalah kan produk wanita ramai yang segan nak kongsi kejayaan. Tapi bila mereka dah mula bercakap anda baca lah sendiri apa yang mereka kongsikan…

*Disclaimer : Individual results may vary from person to person

5/5

Suplimen Untuk Wanita

No.1 MALAYSIA

Tiada yang mampu mengatasi keberkesanannya

2 kapsul sehari

di ambil setiap hari di waktu pagi untuk mendapatkan kesan terbaik. anda juga perlu banyak minum air kosong setiap hari

Soalan yang biasa ditanya

1 botol mengandungi 60 kapsul

Ambil 2 kapsul sehari selepas sarapan pagi. Jika period, berhenti dulu ambil Pink Lady

Seawal 15 – 65 tahun

Membentuk badan anda lebih seksi dan aset anda menjadi lebih anjal dan montok. Juga untuk kulit yang lebih cantik dan halus

Pink Lady telah menerima kelulusan KKM (MAL18056050TC) anda boleh gunakan tanpa was-was

Itu adalah kesan tindak balas yang normal. Amalkan ambil air masak selalu dan lebihkan makan sayuran dan buah segar

Sebaiknya berhenti dulu dari mengambil Pink Lady

Kesan adalah berbeza setiap orang. Ada yang seawal 2-3 hari, ada pula 2-3 minggu

Boleh tetapi sebaiknya selepas habis fasa demam kuning baby

Jika anda ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung sebaiknya tidak mengambil Pink Lady kerana khuatir ia bertindak balas dengan ubat hsopital

Boleh kerana antara fungsi Pink Lady ialah menstabilkan hormon

Selain dari untuk montokkan payudara dan punggung, Pink Lady juga berkesan untuk hilangkan parut muda, atasi masalah rambut gugur, stabilkan kitaran haid, atasi masalah senggugut dan tingkatkan libido (nafsu untuk hubungan intim)

Pink Lady 100% herba tiada vitamin c, tiada kolagen atau pun steroid

Pink Lady akan membentuk ia menjadi lebih firm dan curvy supaya ia lebih ideal dengan badan anda

Tetapi jika anda

tidak gemar mengambil pil suplimen setiap hari, anda boleh mencuba krim sapuan yang terbukti berkesan menegangkan payudara dan memejalkan punggung

Sapu setiap 4 jam

di kawasan yang bermasalah untuk mendapatkan kesan yang cukup pantas

Authorized Agent :
HAZIQHILMAN – 156967
Legasi Tujuh Cahaya Marketing
(JM0929199-P)
B1905,Pangsapuri MIDAS
Jalan Persisiran Perling
81200 Taman Perling
Johor Bahru
Tel : 01137365636

Head Office :
HEIDI EMPIRE TRADING SDN BHD (1197566-P)
1-1, Jalan Seri Putra 1/2,
Bandar Seri Putra,
43000 Kajang,
Selangor, Malaysia.

Phone: +60389229775
Email: office@heidiempire.com

© 2021 isterisempurna.com All Rights Reserved. Privacy Policy